Dit zijn de beste Star Wars remixes

Eveline Meijer | 19 december 2015
music

Deze week is het Star Wars-week, want het nieuwste deel draait nu in de bioscopen. Wil jij helemaal in de Star Wars-sfeer komen? Check dan deze vette Star Wars-remixen! En geen zorgen, wij doen niet aan spoilers van deel VII!

'Imperial March' – Remix door Reezy

Dat Darth Vader een diepe, bonkende bas verdient, spreekt voor zich. En met deze remix krijgt hij dat! Reezy heeft een lekkere hip-hop-remix gemaakt van het bekende 'Imperial March', de soundtrack van Darth Vader.

The Force Awakens – Remix door DJ AG

De tune van The Force Awakens (Episode IV) kennen we allemaal: hij is hoopvol en belooft vooral het begin van een hele vette film. Niet vreemd dat DJ AG ervoor koos om juist dit nummer te remixen tot een vette deephouse-versie. En dat doet hij goed!

'Rebels Theme' – Remix door Flux Pavilion

Een aantal vinden misschien niet dat de animatieserie van Star Wars bij de serie hoort, maar Flux Pavilion kan natuurlijk niet in deze lijst ontbreken. De dj en producer maakte een remix van de 'Rebels Theme' uit Star Wars: Rebels. En tsja, we kunnen niet anders dan enthousiast zijn!

'Cantina Band' – Remix door Serafin Ureno, Fatman, Noize Tanks

De Cantina Band is geliefd door veel Star Wars-fans, onder meer door Serafin Ureno die een edit maakte van Fatman vs. Noize Tank's remix. Deze track is een lekkere electro swing-plaat geworden, die je heupen gegarandeerd laat bewegen!

'Imperial March' – Remix door Goblin from Mars

En ook trap-liefhebbers kunnen genieten van een vette remix, gemaakt door Goblins from Mars. Ook hij remixte 'Imperial March' en maakte hem iets vrolijker dan het origineel. Zonde, denk je dan misschien, maar dat is zeker niet zo. Deze dj's weten duidelijk wat ze doen en maakten een vette plaat van een Star Wars-klassieker.Er zijn echter veel meer remixen dan alleen deze. Nieuwsgierig? Check dan ook deze lijst eens!

​Heb je nog geen trailer gezien van Star Wars VI: The Force Awakens? Check hem dan hier!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws