Zoek het uit met je cd en stream die shit

Peter Güldenpfennig | 26 december 2015
music

Struin jij dagelijks het net af naar de beste streams, podcasts en radioshows om je honger naar bpm's te stillen? Hoeft niet meer, want wij verzamelen hier netjes voer voor je oren én je ogen. Tune in and rock out!

Clublife Magazine picks... De 5 beste radioshows door dj's

1. Hardwell On Air

No bullshit just beats en dat elke week. Of het nu om exclusives gaat, nieuwe releases of unieke mashups; Hardwell levert. Doet 'ie al ruim tweehonderd episodes, allemaal netjes gerangschikt op zijn website met bijbehorende tracklist. Vaste prik dit!

djhardwell.com/onair

2. Headhunterz presents: Hard With Style

Headhunterz doet wat 'ie wil doen, en dat doet ‘ie goed. Ook met zijn maandelijkse Hard With Style-podcast. Eerst nog aan de hand van een door Headhunterz zelf gepresenteerde podcast, de laatste maanden nodigt hij gasten uit die het roer van hem overnemen. Dat brengt de nodige variatie in deze maandelijkse podcast voor de wat stevigere kicks.

hardwithstyle.nl

3. Steve Aoki present: Aoki's House

'Who's house??? Aoki's House!', om maar eens een RUN-DMC-klassieker van stal te halen. De favoriete taartengooier op elk festival host een eigen podcast die zo'n beetje wekelijks uitkomt en vol zit met de lekkerste releases. Jammer dat we niet van zijn maffe capriolen kunnen genieten, maar zijn platenkeuze maakt deze podcast wel een wekelijks ritueel om te streamen.

steveaoki.com/radio

4. Endymion presents: We Are The Nightbreed

Lekkere stevige raw hardstyle afgewisseld met commentaar en interviews. En dat live vanuit de Q-dance studio's, elke eerste donderdag van de maand om acht uur 's avonds. Luisteraars worden uitgenodigd om actief deel te nemen aan de uitzending via de diverse social media-kanalen, iets wat we vaker hopen te zien. Dit is de shit voor iedereen die van de hardere stijlen houdt.

q-dance.com

5. The Martin Garrix Show

Elke vrijdagnacht van een tot twee uur tune je in op Radio 538. Dan doet Martin Garrix z'n ding, en dat doet 'ie onwijs goed. Op de een of andere manier weet hij altijd tracks te kiezen die je net even die extra push geven om keihard het nachtleven in te gaan. Precies wat je wilt om deze tijd dus. Beter je weekend beginnen bestaat niet.

538.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws