PopLove 4 toont de beste (dance-)platen van 2015

Eveline Meijer | 19 december 2015
music

Ieder jaar maakt dj, producer en remixer Robin Skouteris een mash-up van de beste tracks van dat jaar: PopLove. Ook dit jaar staat de mix van maar liefst elf minuten online en komen we tracks van Major Lazer, Calvin Harris en Avicii tegen.

Het kan niet anders dan Major Lazer's 'Lean On' in de mash-up van Robin Skouteris staat, maar ook andere dance-platen shinen in deze mix. Zo horen we fragmenten van Calvin Harris' 'How Deep Is Your Love', Avicii's 'Waiting For Love' en Jack Ü's 'Where Are Ü Now'. Kortom, de grootste hits van dit jaar staan in deze plaat, samen met een groot aantal popnummers die op een leuke manier zijn samengevoegd. Check het zelf!

Robin Skouteris en PopLove

Robin Skouteris is een Britse dj, producer en remixer die tegenwoordig in Athene woont. In 2013 produceerde hij zijn eerste track voor een Amerikaanse artiest, namelijk 'King of Wishful Thinking', wat een remake is van de classic van 'Go West' uit 1990. Inmiddels heeft hij een behoorlijke lijst van remixen en video's – Robin is ook producer van video's – voor artiesten als Scissor Sisters, Sakis Rouvas en Alexia Vassiliou.

In 2013 kreeg hij vier prijzen voor zijn mash-ups van Promax BDA UK Promo Awards voor de Ultimate X-Factor mash-up: Best Sound Design, Best Use of Music, Best Entertainment Promo en Best Long Form Promo. Sinds 2012 maakt de producer jaarlijks een mash-up van de beste platen van dat jaar, genaamd PopLove.

Nieuwsgierig naar de mash-ups PopLove 1, 2 en 3, en naar ander werk van Robin Skouteris? Dat vind je hier.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws