Komt Apple met Beats 2 t/m 5?

Mark Hofman | 29 december 2015
music

Eind november trok Apple de stekker uit Beats Music, maar hun eigen radiostation Beats 1 was wel een succes en bleef bestaan. Het radiostation van het bedrijf biedt de luisteraar interviews, exclusieve mixes en bekende gastpresentatoren. Nu komt Apple met een vervolg op Beats 1, en dat zijn maar liefst vier andere zenders.

Apple's Beats 1

Met de komst van Apple Music kwam ook Beats 1, het eerste 24-uurs streamingstation van Apple. De stream was in meer dan honderd landen te horen en werd uitgezonden vanuit Los Angeles, New York en Londen. Het station was een groots succes en er werd volop over de interviews en shows geschreven, maar op dit moment is het erg stil rondom de stream. Toch lijkt het erop dat Apple de hoop nog niet heeft opgegeven aangezien de namen 'Beats 2', 'Beats 3', 'Beats 4' en 'Beats 5' zijn vastgelegd door het bedrijf.

Met vijf verschillende radiostations is de kans erg groot dat Apple er voor gaat zorgen dat de variatie tussen de muziekstijlen, interviews en mixes groter gaat worden. Elk station kan zich bijvoorbeeld op één genre gaan richten. Of het hier echt radiostations betreft is nog niet bekend. Apple staat erom bekend behoorlijk geheimzinnig te doen over nieuwe producten. Wel schijnt het bedrijf de aankomende lente een evenement te organiseren, wellicht horen we dan meer. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws