Curbi dropt nieuwe EP

Mark Hofman | 6 januari 2016
music

In 2015 maakten we kennis met de Britse artiest Curbi, niet alleen door zijn hit 'Discharge' maar we ontmoetten hem ook tijdens het Amsterdam Dance Event. De dj tekende eind 2014 bij Spinnin' Records en gaat sindsdien keihard met zijn tracks en sets. Om 2016 goed te beginnen komt de dj met een nieuwe ep en die moeten we natuurlijk even checken!

Curbi

Begin 2015 kwam er een nieuwe track uit van een 16-jarige dj, later bleek het om deze man te gaan: Curbi. De track, 'Discharge' was een harde future-house plaat die meer dan anderhalf miljoen views wist te krijgen op YouTube en goed was voor een #2 positie in de Beatport Top 100 Chart. Sindsdien draait de dj lekker in de scene en brengt hij de ene na de andere harde track uit, drie van deze harde tracks zijn nu te vinden op de nieuwe ep van de dj: Fraterníte.

Fraterníte

Fraterníte bevat drie nieuwe tracks van Curbi: 'Selection A', '100 Percent' en 'Circus'. Alle drie de platen hebben een verschillende vibe waardoor de ep lekker divers wordt. 'Selection A' is een typische Curbi track met een heerlijke drop en ook 'Circus' doet ons aan eerdere tracks van de Britse dj denken. De tweede track van Fraterníte is een verhaal apart, het doet ons voornamelijk denken aan Jauz, dat vinden we lichtelijk jammer aangezien Curbi een heerlijke stijl van zichzelf heeft.

Luister de ep van Curbi hieronder en vertel ons wat je er van vindt! Je kunt hem hier ook gratis downloaden.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws