Deze artiesten brengen in 2016 een album uit

Mark Hofman | 17 januari 2016
music

Met het afsluiten van het afgelopen jaar kijken we terug op de mooie momenten, met het begin van een Nieuwjaar kijken we uit naar de toffe dingen die eraan zitten te komen. Op het gebied van muziek kunnen dat festivals, maar ook zeker albums zijn. Welke artiesten verblijden ons dit jaar met een album?

Jack Ü

Ze hebben de harten van menig danceliefhebber wel veroverd in 2015: Jack Ü, tijdens een interview met Frankie Grande tijdens de AMA's vertelden Skrillex en Diplo dat er in 2015 een EP aan zit te komen. Het is misschien een wat kleiner album, maar wanneer het om Jack Ü gaat, zal niemand daar wakker van liggen.

Martin Garrix

Martin Garrix eindigde in 2015 op de derde plek in de dj top 100, scoorde hits met 'Break Through The Silence' en 'Don't Look Down' en stond weer op menig groot festival. De dj kondigde bij Radio 538 aan dat hij aan zijn eerste album werkt en in 2016 uitkomt, lekker bezig Martijn!

Dj Snake

Met zijn notering in de Forbes '30 under 30' ranglijst mag er één ding duidelijk zijn: dj Snake gaat keihard. In 2015 had hij samen met Major Lazer en MO een wereldwijde megahit genaamd 'Lean On'. Ook kennen we de Franse dj van de track 'Turn Down For What' en met die twee tracks op zijn naam wordt het een album waar we u tegen gaan zeggen.

Kygo

Toen de Noorse Kygo met 'Firestone' en 'Stole the Show' aan kwam zetten, wist hij de harten van menig muziekliefhebber te stelen. Dit wordt een heel mooi jaar voor de dj met zijn aankomende tour door Amerika en Europa, zijn show in Nederland en zijn album die op 12 februari uit zal komen.

De albums van 2016

Niet alleen bovenstaande maar ook Baauer, John Dahlbäck, Borgeous en Zeds Dead komen in 2016 met een album op de proppen, maar ook Wolfgang Gartner laat weer wat van zichzelf horen. Wat ons betreft wordt het een mooi jaar als het gaat om nieuwe muziek van onze favoriete artiesten.

Naar welk album kijk jij uit?  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws