Check die track: Impera – 'Get Up'

Peter Güldenpfennig | 22 januari 2016
music

Het DJ- en productieduo Impera start 2016 met de langverwachte debuutsingle 'Get Up', deze is 4 januari uitgekomen. Het duo ging samenwerken in 2014 nadat beide broers uit Istanboel, Turkije, al een succesvolle solocarrière hadden. Samen maken ze naam als een van de snelst groeiende back-to-back-projecten in de dancescene. 

Ze hebben een unieke mix gecreëerd van EDM, Progressive en Electro House, waarbij hun eigen Turkse achtergrond vermengd wordt met de sound van dance-giganten als Tiesto, Armin van Buuren, Markus Schultz en Swedish House Mafia en meer, wat tesamen een originele muzikale visie vormt die in 2016 behoorlijk wat stof zal doen opwaaien. 

Met een sound geworteld in Electro House levert 'Get Up' meteen vanaf het begin een behoorlijk krachtige sound vol knallende drum-grooves en een rauw melodieus intro. De hoofdmelodie in de track is een uplifting synth-thema die opbouwt naar een kolossale drop. Met opvallende donkere tonen en sub-vibes is de drop een combinatie van harde volle elementen die leidt tot een wat meer mellow breakdown. Impera werkt vervolgens toe naar een tweede grote en zeer energieke drop om daarna de track uit te bouwen naar een stijlvolle conclusie. 

Met 'Get Up' heeft Impera een bijdrage geleverd aan de groeiende T.H.E-Recordings catalogus. T.H.E-Recordings is een nieuwe imprint in India die met enkele van de beste up-and-coming talenten een voet tussen de deur in de elektronische scene willen krijgen, waarbij de artiesten worden ondersteunt in hun artistieke ontwikkeling. Met als doel 'het beste van het beste' uit te brengen, groeit het indrukwekkende portfolio van T.H.E-Recordings met de dag. Denk aan artiesten als Bass Clingers, Blame Adam, Dubtronic, Aj Sam, Varun Marwah, Onomatopoeia, Dot & Dash, Bradley James en Auxport. Impera is de nieuwste toevoeging aan de  T.H.E-Recordings-familie en de hitsingle 'Get Up' zal zich bewijzen als waardevolle toevoeging aan een indrukwekkend muzikaal portfolio. 

Verkrijgbaar op Beatport
pro.beatport.com/release/get-up/1669393

Impera online
djimpera.com
facebook.com/djimpera
twitter.com/imperadj
soundcloud.com/dj-impera
instagram.com/djimpera

T.H.E - Recordings online
the-recordings.com
facebook.com/therecordings
twitter.com/THE_Recordings
soundcloud.com/the-recordings

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws