Nieuwe muziek van Deadmau5

Mark Hofman | 22 januari 2016
music

Joel Zimmerman (Deadmau5) is een dj die graag aan zijn fans laat weten wat hij aan het doen is, en dan hebben we het niet over dit geintje dat hij eind vorig jaar op Twitter uithaalde. Afgelopen september teasde hij zijn fans door het concept van zijn nieuwe tour Entropy te delen en hij zet graag previews online met titels als '000001' en '000002'. Ook nu heeft de dj weer wat te melden aan zijn fans: hij is bezig met twee nieuwe nummers.

Deadmau5 dropt previews

Dat dj en producer Deadmau5 graag gebruikt maakt van social media is geen nieuws meer, vandaar dat hij zijn previews niet op Soundcloud, maar op Instagram dropt. Ondersteund door beeldmateriaal van zijn nieuwe studio zijn kleine stukjes van de nummers te horen, het gaat dan over de tracks 'Alice Awakens' en 'Hopes Theme'. Beide tracks hebben een eigen typerende Deadmau5-sound waar de fans zo gek op zijn.

 

Project Entropy - "Hopes Theme"

Een video die is geplaatst door deadmau5 (@deadmau5) op

Star Wars

Oplettende fans hebben een wel heel bekende melodie gehoord in 'Alice Awakens', ze beweren dat er een stukje muziek van Star Wars in zit. Het zou gaan om de 'Cantina Song' die te horen is in de, hoe kan het ook anders, Cantina-scenes in Star Wars.

 

Project Entropy - "Alice awakens"

Een video die is geplaatst door deadmau5 (@deadmau5) op

Deadmau5 heeft een nieuwe studio en maakt er goed gebruik van ook, we kunnen binnenkort dus weer nieuwe muziek verwachten van de dj.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws