Komt Amazon met een streamingservice?

Mark Hofman | 29 januari 2016
music

Amazon is keihard bezig om niet alleen meer als e-commercebedrijf bekend te staan, maar wilt daarnaast ook de mensen entertainen. Het lijkt erop dat het bedrijf zich op dit moment aan het richten is op een eigen betaalde streamingsservice zoals we die kennen van Spotify en Apple Music.

Amazon streamt

Als we The New York Times mogen geloven, is Amazon druk in de weer om een eigen streamingservice op te zetten. In verschillende meetings zou het onderwerp voorbij zijn gekomen en wil het bedrijf licenties gaan kopen om muziek te kunnen streamen. Het hele project zit nog in een beginstadium, maar volgens The New York Times begint het product al aardig vorm te krijgen.

Wat gaat de service ons bieden?

Op dit moment biedt Amazon met Amazon Music één miljoen nummers aan voor gebruikers met een prime abonnement, deze kost 99 dollar per jaar. De nieuwe service van het bedrijf gaat een eigen maandelijkse prijs krijgen van 9,99 dollar en zou veel meer tracks bieden. Hou wel in je achterhoofd dat prijzen altijd nog kunnen verschillen.

We hebben het hier over geruchten en er is nog niets zeker, maar als de service van Amazon er daadwerkelijk gaat komen, dan hebben Spotify en Apple Music er een serieuze concurrent bij. We houden jullie op de hoogte!

Lees het orignele artikel van The New York Times hier.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws