Hardwell produceert track voor 'Voice'- finalist Maan

Mark Hofman | 29 januari 2016
music

Vanavond (29 januari) is de finale van The Voice of Holland en zal dus ook bekend worden wie er een platencontract gaat krijgen. Elke finalist heeft voor de finale een eigen nummer gemaakt en zangeres Maan doet dat met niemand minder dan onze eigen Hardwell.

Hardwell

Voor de grote finale van The Voice of Holland heeft Hardwell de track voor Maan geproduceert, één van de finalisten van het programma. De plaat heet 'Perfect World' en zal, indien Maan doorgaat naar de laatste ronde, live gezongen worden in de show. Hardwell ontmoette de zangeres toen hij de openingsact van The Voice verzorgde, daar is de samenwerking tot stand gekomen laat de dj in een persbericht weten.

'Ik heb Maan drie weken geleden ontmoet en ik volgde haar optredens in ‘The voice of Holland’ al vanaf het begin. Ik vind haar een groot talent en weet zeker dat er een succesvolle carrière voor haar is weggelegd in de muziekindustrie. Mijn support heeft ze en ik ben trots op het feit dat ik haar eerste eigen single ‘Perfect World’ heb mogen produceren.'

Ben je benieuwd naar de track? Kijk vanavond dan om half 9 naar The Voice of Holland op RTL 4.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws