Star Wars krijgt dance-album

Mark Hofman | 9 februari 2016
music

Star Wars is één van de grootste franchises die de wereld ooit gekend heeft, fans zijn er over heel de wereld en met de release van The Force Awakenings afgelopen jaar is de hype weer helemaal terug. Liefhebbers van de films, series en strips kunnen nu ook nog eens genieten van een Star Wars dance-album: Star Wars Headspace.

Star Wars album

Als er iets is wat de puntjes op de i zet in films zoals Star Wars, dan is het de audio wel. Van de bliepjes van R2-D2 tot de geluiden van een lightsaber, het maakt het helemaal af. De geluiden zijn zelfs zo kenmerkend dat producer Rick Rubin ze goed weet te gebruiken. Samen met artiesten als Flying Lotus, Baauer, Kaskade en GTA produceert Rubin het album met de sounds van de films. Zo was bij Beats 1 Radio de track 'R2 Where R U? te horen en zagen ook 'Cantina Boys' en 'NR-G7' het daglicht.

Headspace

Het album krijgt de naam Star Wars Headspace en zal op 19 februari digitaal verschijnen. Op 18 maart wordt er een fysiek album uitgebracht via Hollywood Records & American Recordings.

Laat ons weten wat jullie vinden van dit aankomende album. Wij zijn in ieder geval enthousiast!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws