Deadmau5 pakt Jay-Z & Beastie Boys aan

Mark Hofman | 16 februari 2016
music

Dat Deadmau5 op dit moment lekker bezig is in zijn studio, was al even bekend. Zo is hij tracks aan het produceren en werkt hij aan zijn album dat dit jaar verschijnt. Om fans een kijkje in de keuken te geven, streamt de dj verschillende studiosessies en deelt hij nieuwe nummers op Soundcloud, zo ook het afgelopen weekend.

Deadmau5 dropt nieuwe tracks

Afgelopen weekend werden er maar liefst vier nieuwe tracks op de Soundcloud van Deadmau5 gedropt, waarvan er twee bijzonder opvallen. Eén van de twee tracks is een eigen versie van Jay-Z's 'The City Is Mine', die door Deadmau5 'The Carp Is Mine' wordt genoemd.

De tweede track is ook een eigen versie, maar dan van 'Hey Fuck You'. De orginele track komt van Beastie Boys. De versie van Deadmau5 heeft de titel 'Fuck You Too' gekregen.

Meer muziek van Deadmau5

Naast 'The Carp Is Mine' en 'Fuck You Too' hebben nog meer tracks het levenslicht gezien. Dat Joel Zimmerman niet lang bezig is met het verzinnen van titels voor zijn platen mag duidelijk zijn: op zijn Soundcloud zijn 'Gymnopedie No. BORED' & 'gsadfawe4' te beluisteren. Beide tracks vind je hieronder.

Wat vind jij van de nieuwe muziek van Deadmau5?

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws