Axwell komt met 'Barricade'

Mark Hofman | 2 maart 2016
music

Na het einde van de Swedish House Mafia gingen Axwell en Sebastian Ingrosso door als Axwell /\ Ingrosso en dat was geen verkeerde keuze. Met hits als 'Sun Is Shining' en 'Something New' wisten ze de nummer 1-positie in verschillende charts te bereiken en ze staan op de mainstage van grote festivals als Tomorrowland. Een sterk duo is het zeker, maar ook solo zijn beide mannen erg goed in wat ze doen.

Axwell komt met 'Barricade'

Sebastian Ingrosso en Axwell zijn een ijzersterk duo met producties van een hoog niveau, maar alleen kunnen ze er ook wat van. Zo zagen we de tracks 'Waiting For So Long' (Axwell) en 'Flags' (Sebastian Ingrosso) verschijnen en ze bevielen nog eens goed ook.

Nu komt Axwell weer met een nieuwe soloplaat genaamd 'Barricade' en van die plaat heeft de dj nu een releasedatum gedropt. Via Twitter dropte de dj afgelopen zondag een deel van de cover van 'Barricade' en zette daarbij het getal vijf… van vijf dagen.

'Barricade' verschijnt dus op 4 maart en omdat er nog geen preview gedropt is, zijn we heel erg benieuwd wat de track ons gaat brengen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws