Arno Cost brengt nieuwe EP uit

Wouter de Vink | 15 maart 2016
music

Ben jij klaar voor deze nieuwe Arno Cost-tracks? Gisteren kwam zijn nieuwe EP, getiteld ‘Coming Alive’, uit op Protocol Recordings en deze mag er wat ons betreft wel wezen, hoor! We namen de twee tracks voor je onder de loep in deze review.

Arno Cost - 1000 Suns

Plaat nummero één van deze EP is ‘1000 Suns’. En mogen wij alvast één dingetje verklappen? Deze track zal deze zomer zeker door de speakers op je favoriete feestje knallen. Het nummer heeft alle ingrediënten die een festivalhit moet hebben. Meeslepende vocalen, een lekker melodietje en een catchy gedeelte om los op te kunnen gaan. Hoewel wij vinden dat de build-up misschien iets langer kon, heeft de Fransman hier echt wel een lekker plaatje van gemaakt!

Arno Cost ft. River - Coming Alive

Het tweede nummer van deze release heeft dezelfde naam als de EP: Coming Alive. De track heeft iets weg van ‘Teach Me’ van Bakermat, maar dan anders. Met deze plaat gooide Arno Cost het over een andere boeg en besloot hij om vocaliste River erbij te betrekken. De kenmerkende piano van de producer past erg lekker bij de stem van de zangeres. Dit maakt het vooral een lekker nummer, niet echt eentje om op los te gaan. Maar dat is niet erg! Wij adviseren namelijk om deze plaat op een USB'tje te zetten, want dit is echt zo’n track die je graag wilt horen tijdens het autorijden.

Conclusie

Met ‘Coming Alive’ heeft Arno Cost weer een lekkere release achter zijn naam. Ook al is de temperatuur nu nog aan de koude kant, toch krijgen wij na het luisteren van deze EP de zomer al aardig in de bol. Wil je deze release in the pocket hebben? Klik dan hier.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws