Garrix en Hardwell worden meest bezochte dj's op UMF

Martijn Bastianen | 16 maart 2016
music

Nog maar twee daagjes en dan gaat het Ultra Music Festival eindelijk van start. De line-up is al langere tijd bekend en daar staan een aantal meganamen bij. De Nederlandse top-dj’s doen het ook dit jaar uitmuntend. Zo kan je op de UMF-app zien welke dj’s het meeste publiek trekt. Voor jullie hebben we de top 5 meest bezochte dj’s volgens de app op een rijtje gezet! Wellicht gaan een aantal namen je verrassen! Hier kan je zien welke dj’s in trek zijn bij de festivalgangers.

 

#1 Martin Garrix

11.370 bezoekers

Vrijdag 18 maart

23:00 – 00:00

Het kan natuurlijk niet anders! Onze Martijn Garritsen a.k.a. Martin Garrix staat op nummer 1. Het komt niet als een verrassing, zo is de dj de laatste tijd druk bezig met tracks uitbrengen. Acht dagen geleden kwam de dj met ‘Now That I’ve Found You’ en dit nummer viel meteen in de smaak! Zo wilt Garrix voor UMF nog even knallen voor het optreden in Miami. Maar liefst 11.370 bezoekers hebben al aangegeven dat ze de 19-jarige dj gaan bezoeken!

 

Heading to MIAMI!! follow me on snapchat to stay updated with all the madness happening this week! 👻username: martingarrix

Een foto die is geplaatst door Martin Garrix (@martingarrix) op

 

#2 Hardwell

10.439 bezoekers

Zaterdag 19 maart

23:00 – 00:00

En ook nummer 2 is een Nederlander! Hardwell gaat over twee daagjes helemaal los op de main stage van UMF. Hij heeft ‘maar’ 900 minder bezoekers tijdens zijn live-set. Hardwell houdt zich opvallend stil. Waarschijnlijk om tijdens UMF uit te pakken met wat nieuwe tracks! Hardwell is er al helemaal klaar voor, jullie ook?

 

#3 Tiësto

10.368 bezoekers

Zaterdag 19 maart

19:15 – 20:45

Ook Tiësto is in de ‘house’ tijdens Ultra. De oude rot in het vak staat te draaien op het hoofdpodium. De Bredanaar gaat nog keilekker, zo is hij te zien tijdens 538 Koningsdag en komt hij ook nog naar Tomorrowland toe! Daarnaast heeft hij in dit jaar wat prijsjes gepakt zoals de Slam! Dutch Dance Award en Edison Pop Oeuvreprijs. Met 10.368 hijgt Tiësto in de nek van Hardwell!

 

#4 Kygo

9.854 bezoekers

Vrijdag 18 maart

18:40 – 19:40

Kygo komt natuurlijk ook naar Miami toe! Hij staat opvallend hoog. Kygo struint heel de wereld af, met als knaller UMF. Maar de Viking uit Noorwegen komt op 26 maart gezellig op de thee in de Heineken Music Hall. Zo vliegt deze bezige bij de hele wereld rond. Hij is schijnbaar nog niet bezig met UMF, want op zijn socials is het redelijk stil!

 

#5 Deadmau5

9.795 bezoekers

Zondag 20 maart

18:10 – 19:25

Deadmau5 eindigt dit lijstje. De Amerikaanse legende zit niet stil! Hij start zijn eigen show ‘mau5trap presents’ op Beats 1. Daarnaast komt hij met een remix op zijn bekende track ‘Strobe’ en is hij onder andere te zien op Tomorrowland en UMF! Bij het laatstgenoemde festival gaat hij trouwens één uur black metal pompen, mogen we zijn tweet geloven. Hopelijk is hij ons ouderwets aan het trollen!

 

Over twee dagen gaat het grote festival in Miami beginnen! In welke dj heb jij het meeste zin?

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws