Top 7 future house-tracks die jouw lente gaan maken!

Martijn Bastianen | 20 maart 2016
music

Gaat het bij jou al kriebelen nu de zon zich laat zien? Dan hebben wij de juiste tracks voor jou op een rijtje gezet! Speciaal voor het opkomende lekkere weer krijg je een aantal dikke future house-nummers voorgeschoteld. Laat die lente maar komen!

 

Pep & Rash – Love The One You're With

Releasedatum: 7 maart 2016

Groovy, sexy en melodisch. Het nieuwe nummer van het duo Pep & Rash is een nummer met ontzettend veel energie. In tweeënhalf minuut word je even volgepompt met adrenaline. Het intro neigt heel erg naar de Jackson 5, om later bij de drop een overheerlijk ritme erin te knallen. De video van het nummer is gemaakt door Teemong. In de hoofdrol spelen rappers Braz en Fresku de black cops. Als een soort Pulp Fiction gaan ze door het leven. De combinatie van de muziek en video maakt het tot een lekkere lenteknaller!

 

Mr. Belt & Wezol, Daser – Faith

Releasedatum: 7 maart 2016

Wat je verwacht van de mannen van Mr. Belt & Wezol wordt in dit nummer ingevuld. Ook nu komen ze met een uptempo deep house-track. Zoals we van de dj's uit Delft gewend zijn, begint het rustig met een sappige zangstem. Spinnin’ spreekt al over een juweeltje en dat is het zeker! De video is een soort van ‘Holland's Got Talent’. Mr. Belt & Wezol zitten in de jury om de ‘talenten’ te beoordelen. En de winnares is een dikke ja!

 

Grades – King (Chris Lake Remix)

Releasedatum: 16 oktober 2015

Het nummer is al redelijk outdated, maar heeft bijna geen aandacht gekregen na de release. Totdat Future House Music het onlangs uploadde. Met de vele volgers werd de track nieuw leven ingeblazen. En terecht! Het nummer wijkt af van de voorgaande tracks, omdat het een tikkeltje ‘rustiger’ overkomt. Met deze drop kan jouw lente gaan beginnen! Met de aparte maar charmante synthesizersound en de zang van GRADES is dit een potentiële banger!

 

Favulous – Livin’ La Vida Loca

Releasedatum: 25 februari 2016

Ricky Martin wordt in een geheel nieuw jasje gestoken! Nadat Favulous de oldskool-nummers ‘No Diggity’ en ‘Jenny From The Block’ had gepimpt, was het nu de beurt aan een volgend slachtoffer. Het nummer begint heel standaard, met Ricky Martin zingend over een gloednieuwe beat. Maar wanneer je dichterbij de drop komt, voel je hem aankomen. De energie giert door je lichaam! Zie jij je al zitten in het lekkere weer met dit nummertje op? Oh ja, hij is gratis te downloaden!

 

Chocolate Puma – Listen To The Talk

Releasedatum: 19 februari 2016

De houselegendes van Chocolate Puma zitten nooit stil! Ook met deze track laten ze zien wat ze in hun petto hebben. Het intro klinkt naar een soort wildwest cowboysong. Een lekkere groovy en uptempo beat maken het nummertje tot één geheel. Spinnin’ noemt de track ‘de killer van de dansvloer’. Met een bijzondere videoclip met hipsters in de hoofdrol die ‘zaken’ aan het regelen zijn. Anyway, de track is mindblowing!

 

Sander Kleinenberg ft. Dev – We Rock It

Releasedatum: 29 februari 2016

Een speciale combinatie tussen Sander Kleinenberg en Dev. Het nummer begint met een lekkere diepe bass met de zwoele stem van Dev. De opbouw naar de drop bedraagt een stevig ritme. Met de stille fractieseconde voor de drop haalt Kleinenberg het optimale in je naar boven. Voor deze videoclip geldt het oude concept van een dancetrack. Geen vaag filmpje, gewoon straight to the point!

 

Don Diablo – Tonight

Releasedatum: 26 februari 2016

‘Tonight it’s party time!’, zo begint het intro van ‘Tonight’. Met een soepel keyboardstukje en een soort van drum & bass-beat eronder verrast Don het publiek. Onverwachts verandert de beat compleet na de drop! Een energieke track, wat we gewend zijn van de future housepionier. Het filmpje gaat over held Don Diablo die de zombie apocalypse moet zien te overleven. Met wat ultramoderne wapens schiet hij de zombies aan flarden!

 

Hopelijk ben jij nu voorzien van wat lentenummers om het lekkere weer mee tegemoet te treden!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws