Het Ultra Music Festival van Deadmau5

Martijn Bastianen | 21 maart 2016
music

Ondanks dat Martin Garrix, Hardwell en nog veel andere grote dj’s Ultra hebben verpulverd, is dit het festival van Deadmau5 geworden. Het begon met de kritiek op de dj, omdat hij op de stage ‘A State Of Trance’ speelde. Veel trance-fans waren hierover niet al te lovend, omdat Deadmau5 totaal geen trance zou zijn. Toch heeft de dj het publiek het tegendeel bewezen. Gelukkig heeft hij in ieder geval geen black metal-set gedraaid!

The Prodigy

‘The Prodigy is erg teleurgesteld dat ze niet optreden op het Ultra Music Festival zaterdagavond’, schreef de band richting de pers. Later vertelde de band dat men niet konden optreden vanwege het lid Maxim Reality. Hij mocht niet reizen of optreden van zijn dokters. Toen is Deadmau5 gevraagd of hij het uurtje wilde invullen. De dj wilde dit maar al te graag doen. Op Twitter liet de house-legende weten dat hij The Prodigy niet kan vervangen en dat hij de band sterkte toewenst.

 

 

Pendulum

Als klap op de vuurpijl had hij ook nog een nummertje samen met Pendulum. Eerder is daar al over geschreven. Wil je daar meer over lezen en zien, klik dan hier!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws