Confession gaat van 'Good Girls' naar 'Bad Bitches'

Martijn Bastianen | 30 maart 2016
music

Record Label Confession was tijdens UMF goed bemand. Zo waren oprichter Tchami, Mercer en Malaa te vinden in Miami. Met wat nieuwe tracks bombardeerden ze de tent. In de nasleep van UMF 2016 druppelen de nieuwe tracks naar buiten. Op 23 maart kwam het nummer van Sonny Banks naar buiten. Het nummer Good Girls werd door Tchami bestempeld als zijn nieuwe favoriete track van dit moment. Het nummer is ook veelvuldig gebruikt tijdens de sets van de pioniers van Confession. 

Good Girls

'Good girls get down with the gangsters!', hoor je constant terugkomen in de track. Sonny Banks, vernoemd naar de Amerikaanse bokser, kwam één jaar geleden met 'Spice' op de proppen. Die track werd door velen al plat gedraaid en nu kent 'Good Girls' hetzelfde lot. Een harde bass house-track waarbij je niet stil kan blijven zitten. Wat een heerlijke comeback van Sonny Banks. Geniet van 'Good Girls' van Sonny Banks!

Bad Bitches

En wat gebeurt er wanneer good girls omgaan met gangsters? Precies, ze veranderen in bad bitches! Dj Gerry Gonza uit Los Angeles komt met 'Bad Bitches'. Deze track werd onder andere gebruikt door Malaa in zijn Ultra-set. Zoals we gewend zijn van Confession, is dit ook weer een bass house-track om je vingertjes bij af te lebberen. Ook heeft hij de wereld voorzien van een remix van '4 Real' van Destructo, Ty Dolla en ILoveMakonnen. Zo blijft Gerry Gonza niet stilzitten. Hieronder staat de track 'Bad Bitches', zeker het luisteren waard!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws