Dimitri Vegas, Like Mike en W&W in de mix

Mark Hofman | 6 april 2016
music

Dimitri Vegas & Like Mike, de huidige nummer één-dj's van de wereld, sloegen de handen ineen met W&W voor de track 'Arcade'. Het nummer heeft aardig wat aandacht weten te krijgen en viel ook op bij een aantal fanatieke producers, aangezien de ene na de andere remix het daglicht za. Eentje sprong er echt uit. 

DVLM en W&W in de mix

Magic Wand heeft een keiharde remix gemaakt van 'Arcade', een track die oorspronkelijk gemaakt is door Dimitri Vegas & Like Mike en de mannen van W&W. Magic Wand heeft het nummer van een heerlijke twist voorzien en het is met gemak een lekkere deep/tropical-house track te noemen. De remix is voorzien van een lekkere beat, een goede baslijn en toffe synths. Benieuwd geworden naar de track? Check hem dan hier!

Toffe video

We zijn niet echt dolenthousiast over de originele track, maar we moeten wel toegeven dat de videoclip die erbij hoort geweldig is. Dimitri Vegas, Like Mike en W&W worden in een arcade-kast gezogen en komen terecht in allerlei bekende games waar ze moeten zien te overleven. Het is een geweldige video die het kijken zeker waard is!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws