De zomer in met Zonderling

Mark Hofman | 14 april 2016
music

Wat is het een lekker weer he? We zien de zon steeds vaker aan de horizon verschijnen en ook over de temperatuur mogen we niet klagen. Het enige wat we nog missen zijn een aantal heerlijke zomerse tracks. Die van vorig jaar hebben we inmiddels wel gehoord namelijk. Gelukkig dropt Zonderling een nieuwe track en die is zonder enige grootspraak een dikke zomer-plaat te noemen.

De zomer in met Zonderling

'Keep On' is de nieuwe track van Zonderling met een lekker zomers tintje. Deze funky progressive track weet het hoge energie-level van een progressive track, prima te combineren met fluit-achtige synths en lekkere vibes. Het valt op dat de drops in het nummer verschillend zijn van elkaar en ook dat de tweede drop net iets beter is dan de eerste, en dat zien we niet vaak in edm. Luister hieronder naar de track en oordeel zelf!

Videoclip

Wanneer je nog niet genoeg gehad hebt van de track alleen, is het ook nog mogelijk om te genieten van de videoclip die erbij hoort. De video van bijna 4 minuten laat een dame zien die hoogstwaarschijnlijk net haar relatie beëindigt heeft, dit concluderen we uit de minder vrolijke gezichtsuitdrukking die ze met zich meedraagt. Tijdens de video zijn allemaal flashbacks te zien vanuit haar relatie en hoe deze tot een eind kwam, of het goed afloopt met de dame kun je zelf checken in de video hieronder!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws