Nicky Romero teased nieuwe track

Mark Hofman | 15 april 2016
music

Nicky Romero dropte een maand geleden nog zijn track 'Future Funk', deze is in samenwerking gemaakt met Nile Rodgers. Het nummer wist lekker te scoren en het dansje uit de clip werd massaal nagedaan tijdens gigs. Romero heeft in de tussentijd echter niet stil gezeten en is druk bezig geweest met een nieuwe track, en die was gisteren voor het eerst te horen tijdens de Protocol Radio Podcast.

Nicky Romero teased nieuwe track

Nicky Romero gaat al wat jaartjes mee en heeft ons al veel lekkere tracks weten te brengen. Elke nieuwe release brengt groot enthousiasme met zich mee en zeker wanneer de 192e editie van zijn podcast start met een nieuwe track. In 2016 gooit Nicky Romero overduidelijk het roer om en released hij de afgelopen drie maanden, tot grote vreugde van zijn fans, track na track. 'Novell' is het nieuwe project waar Nicky Romero aan werkt en deze werd uitbundig getest door Steve Angello tijdens zijn set op Ultra Music Festival.

Het nummer moet nog gemastered worden en dan is hij klaar om gereleased te worden, zo laat Romero weten op Twitter.

'Novell' goed ontvangen

Ookal is er op Soundcloud alleen nog maar een rip van de track tijdens Steve Angello's set te vinden: hij is toch al bijna 25 duizend keer beluisterd. Het lijkt erop dat Nicky Romero weer een succesvolle track in zijn handen heeft en wat ons betreft mag deze zo snel mogelijk gereleased worden!  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws