Chainsmokers droppen onverwachts nieuwe track

Thomas Keulemans | 19 april 2016
music

Chainsmokers komen onverwachts met nieuw materiaal

Dat het de heren van de Chainsmokers voor de wind gaat is bepaald geen geheim. Na hun doorbraak in 2014 met '#Selfie', wisten zij dit onverwachts grote succes een uitstekend vervolg te geven met de megahit 'Roses'. Daarmee heeft het Amerikaanse electro/house-duo zich definitief een plek verschaft tussen de hotste EDM-producers van dit moment.

Het succes leidde eerder al tot een samenwerking met onder meer Tiësto, met wie de heren de track 'Split (Only U)' onder handen namen.

Fourteen Fest

Afgelopen weekend traden de Chainsmokers op in hun thuisland Amerika, en wel op Fourteen Fest in Ohio, waar ze de grootste headliner van het festival waren. Hier kon het duo zich alvast warm draaien voor Coachella, waar ze een dag later hun opwachting zouden maken. Op Fourteen Fest kwamen uiteraard alle recente hits voorbij, maar het publiek werd middenin de set ook écht verrast door nieuw werk van de heren.

Nieuwe single?

Een nog niet eerder gereleaste track, met de titel 'We Ain't Never Getting Older' zorgde voor enthousiaste reacties bij het publiek. Het nummer zou zomaar eens de nieuwe single kunnen worden, maar dat hebben de Chainsmokers zelf nog niet definitief bevestigd…

Zie hieronder de beelden van het optreden van de Chainsmokers op Fourteen Fest in Ohio.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws