Headstrong scoort weer Future Favorite bij ASOT

Thomas Keulemans | 21 april 2016
music

Nieuw werk van Headstrong is Future Favorite 

Voor liefhebbers van trance zoals trance bedoeld is, is hij al lang geen onbekende meer: de Engelse producer Don Jackson, beter bekend als Headstrong. In 2011 brak hij definitief door met de hit 'Tears', die meteen tot een van de vijftien beste trancetracks van dat jaar verkozen werd. Hits als 'Love Until It Hurts', 'Satellite', en 'I Won't Fall' volgden in de jaren daarna, waardoor Headstrong absoluut bewezen heeft geen eendagsvlieg te zijn.

Verheugen

Sinds zijn doorbraak mag de producer zich steevast verheugen op de support van niemand minder dan Armin van Buuren. Elke nieuwe track die Headstrong uitbrengt, verovert een plekje Armin's radioshow A State of Trance. Luisteraars kiezen zijn nieuwe werk keer op keer tot Future Favorite; zo ook zijn nieuwste song 'I Will Find You'.

Vocals

Voor prachtig stemgeluid - om zijn tracks van vocale ondersteuning te voorzien - doet Headstrong geregeld een beroep op de Deense zangeres Stine Grove. Haar dromerige stem brengt je elke keer weer in hogere sferen.

De remix van ReOrder zorgt ervoor dat het een diepe, uplifting track is geworden, die terecht door de luisteraars van A State of Trance is verkozen tot de Future Favorite van deze week.

Check een voorproefje van 'I Will Find You' hieronder:

Beeld via Facebook-pagina Headstrong

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws