Axwell /\ Ingrosso teasen nieuwe muziek

Mark Hofman | 28 april 2016
music

Na het grote succes onder de naam Swedish House Mafia zijn de Zweedse Axwell en Sebastian Ingrosso doorgegaan als duo, dat zal niemand ontgaan zijn. Met grote hits als 'Sun Is Shining' en 'On My Way' weten de mannen zich volledig op de kaart te zetten en verwerven ze over de hele wereld miljoenen fans. Gisteren waren ze nog te vinden op Kingsland Festival en nu komt het duo met een teaser van hun nieuwe track.

Axwell /\ Ingrosso teasen nieuwe muziek

'Dream Bigger' kennen we al even als instrumentale versie, maar het lijkt erop dat de original mix zijn opwachting maakt. Op Facebook dropte Axwell en Ingrosso een teaser van 10 seconden waarin niet alleen het nummer te horen is, maar er ook een deel van de clip te zien is.

Pharrell Williams

Het gerucht dat Pharrell Williams mee zou werken aan de nieuwe track van het Zweedse duo gaat nu al een tijdje in de rondte, maar met de nieuwe teaser van Axwell /\ Ingrosso's 'Dream Bigger' begint het er op te lijken dat het ook daadwerkelijk zo is. De vocals van het nummer lijken erg op die van Pharrell, maar zeker weten doen we het nog niet.

Dream Bigger komt nog deze week uit! 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws