Zedd en Kesha samen de studio in?

Thomas Keulemans | 28 april 2016
music

Zedd en Kesha gaan samenwerken...Toch?

In februari van dit jaar kwam Kesha nogal negatief in het nieuws, omdat zij haar producer Dr. Luke aan had geklaagd vanwege vermeend seksueel misbruik. De zangeres claimde jarenlang stelselmatig door hem misbruikt te zijn en was daardoor angstig geworden om nog langer met hem te moeten samenwerken. Ze verloor de rechtszaak, omdat de rechter oordeelde dat Sony Music onherstelbare schade zou lijden als Kesha zich niet zou houden aan het contract dat haar verplicht om nog zes albums te maken. Daarna kon ze niet bepaald rekenen op veel steun van haar platenmaatschappij Sony Records, die haar contract dan ook niet wilde ontbinden.

Steun uit onverwachte hoek

Nadat Kesha in tranen de rechtszaal verliet, duikelden artiesten over elkaar heen om hun mening over de zaak te delen op Twitter. Maar Zedd stak haar juist een hart onder de riem en bood haar aan om een track voor haar te produceren, als ze daar wat voor voelde.

Coachella

Dat liet Kesha zich geen twee keer zeggen. Vorige week verscheen ze op Coachella op het podium naast Zedd, om daar zijn track 'True Colors' live te zingen.

De geruchten over een verdere samenwerking waren niet van de lucht en dat bleek niet onterecht: Gisteren postte Zedd een foto op zijn social media-kanalen, waar hij in de studio zit samen met een mooie jongedame, die toch wel heel erg veel van Kesha weg heeft, getuige hetzelfde regenboogkleurige haar dat de zangeres op Coachella ook had.

Dit is de foto die Zedd postte, oordeel zelf maar…

Beeld via Rukes.com en Facebook Zedd.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws