Dit is het nieuwe nummer van Calvin Harris en Rihanna

Martijn Bastianen | 2 mei 2016
music

We schreven vorige week nog over de announcement van Calvin Harris die ging samenwerken met Rihanna, en de track is nu al uit! Je gaat hem waarschijnlijk nog vaak voorbij horen komen, want wat een nummertje. Als je hier geen zomergevoelens bij krijgt, dan weten wij het ook niet meer.

Calvin Harris en Rihanna in 2011

In 2011 werkte ze ook al samen in de vorm van het nummer ‘We Found Love’. Die track werd wel 10 miljoen keer verkocht wereldwijd en heeft ook veel bijgedragen aan de ontwikkelingen in de scene.

Marketingstrategie

De marketing van ‘This Is What You Came For’ was slim uitgedacht. Er werd eerst gedacht dat Taylor Swift eindelijk zou gaan samenwerken met haar liefje Calvin Harris, maar dit bleek niet zo te zijn. Taylor droeg namelijk een jasje met hetzelfde logo als het nieuwe nummer. Calvin had zijn Facebook-profielfoto ook veranderd in hetzelfde logo. Iedereen dacht toen dat het moment daar eindelijk was. Maar nee, het bleek dus Rihanna te zijn. Hierdoor was er heel veel aandacht voor de nieuwe release. Een hele slimme marketingzet, wat ons betreft!

Jij bent natuurlijk heel benieuwd wat de nieuwe zomerhit gaat worden deze zonnige dagen! Hieronder kan je het nummer deels al luisteren.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws