Dit zijn de hotste dance-tracks op dit moment!

ouassim | 4 mei 2016
music

De meeste van jullie zullen wel bekend zijn met 1001Tracklists, maar om verwarring te voorkomen leggen we graag voor jullie uit wat 1001tracklist nou precies is. Stel je luistert een liveset of radioshow van je favoriete dj terug, en je bent op zoek naar de naam en artiest van een nummer (Track ID) dat op een specifiek moment in de set word gedraaid. Op 1001tracklists vind je tracklists van bijna elke set/radioshow die online te vinden is. Ook vind je verschillende charts op de website die automatisch gegenereerd worden op bijvoorbeeld het aantal livesets waarin een specifieke track gedraaid worden. Super handige tool dus voor het vinden van zowel tracks die nog uit moeten komen, als tracks die al uit zijn!

Benieuwd hoe zo'n tracklist eruit ziet? check hier een voorbeeld!

Volgens de website zijn dit de hotste (en meest afgespeelde) tracks van de afgelopen maand:

1. Bob Sinclair - 'Someone Who Needs Me'

Als je aan Bob Sinclair denkt, denk je als eerst waarschijnlijk aan nummers zoals 'Sound Of Freedom' maar hij is weer helemaal terug! Van deze track krijg je toch spontaan zin in de zomer?

2. Galantis - 'No Money'

Galantis kennen we natuurlijk van hun track 'Runaway', maar het begint er langzaam op te lijken dat alles wat zij aanraken in goud veranderd.

3. Tom Tyger - 'House Nation'  

Tom Tyger is misschien niet bekend bij het grote publiek, desondanks levert hij hier toch een top prestatie met deze heerlijke groovy track.  Deze track zorgt er echt voor dat je niet stil kunt blijven zitten!

4. Jay Hardway - Stardust

Dat Jay Hardway heerlijke dance-tracks kan maken staat inmiddels als een paal boven water. Ook met zijn nieuwste release 'Stardust' stelt hij ons niet teleur. 

5. KSHMR ft. Sidnie Tipton - 'Wildcard'

KSHMR is een van de meest gewilde artiesten om mee samen te werken voor zijn collega's. Met deze nieuwe soloplaat (met de vocals van Sidnie Tipton) laat de Amerikaan met Indiase roots ons maar nog een keer zien wat hij in huis heeft.

6. Daddy's Groove ft. Steve Biko - 'Tribe'

Daddy's Groove, ook weer een redelijk onbekende naam bij het grote publiek. Deze heerlijke house-plaat spreekt eigenlijk voor zich: een oldskool house-track met een geweldige groove.

7. Chocolate Puma & Firebeatz ft. BISHØP - 'Lullaby' 

Chocolate Puma + Firebeatz = een gouden combinatie, dat is wel gebleken uit hun eerdere samenwerking 'I Can't Understand'. Ook hun nieuwste samenwerking genaamd 'Lullaby' is weer een heerlijk nummertje die een duidelijk hoorbare combinatie van beide kampen bevat.

8. Matisse & Sadko ft. Titus - 'Get Busy'

Matisse & Sadko zijn van alle markten thuis, of het nou een progressive house-nummer samen met Martin Garrix is of een nieuwe soloplaat genaamd 'Get Busy', feit is dat Matisse & Sadko lekker bezig zijn.

9. W&W - 'How Many'

W&W, onze eigen big room-koningen laten weer horen hoe een big room-track hoort te klinken. 'How Many' is gereleast op het eigen label van W&W en is erg populair onder de mainstage-dj's.

10. Arty - 'Patriots'

Arty is een waanzinnig talent wat productie betreft, zo heeft hij onder andere een remix gedaan voor de populaire game League Of Legends en komt er een nieuwe release aan op Revealed Recordings. Op dit moment doet zijn track 'Patriots' het erg goed bij zijn collega dj's. Wij snappen wel waarom!

Aanbevolen voor jou:
De pareltjes van GOGO Jongerenreizen

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws