Volgende week is hij er: het I AM Hardstyle-album van Brennan Heart!

Wouter de Vink | 27 mei 2016
music

I AM Hardstyle-album van Brennan Heart komt eraan!

Hardstyle-liefhebbers, opgelet! Alle details van het I AM Hardstyle – The Album van Brennan Heart zijn namelijk bekend. Vanaf 3 juni is deze release verkrijgbaar en krijgt het een eigen release party. Het album bestaat uit twee cd’s: één cd met twintig tracks en één met een mix.

LEES OOK: Brennan Heart presenteert I AM Hardstyle-album op releaseparty

Brennan Heart is al jarenlang pionier in de hardstyle-wereld. Dit wordt het tweede album van de dj en deze bevat ontzettend veel samenwerkingen en unieke platen. Onder andere Jonathan Mendelsohn is weer te horen op het album (die we natuurlijk kennen van ‘Imaginary’ en ‘Follow The Light’). Daarnaast staan er ook samenwerkingen met Wildstylez, Zatox, Toneshifterz, TNT en Sub Sonik tussen. Opvallend is toch wel de collab met de formatie van Far East Movement, die eerder in de hitlijsten stonden met onder andere ‘Turn Up The Love’. Tenslotte, voor diegenen die van het oudere werk houden: Brennan Heart neemt je ook met Blademasterz mee terug in de tijd! Nieuwsgierig naar de tracks? Check dan de album-teaser hieronder.

This is I AM Hardstyle - The Album by Brennan Heart

Aanstaande vrijdag (3 juni) vindt de I AM Hardstyle Release Party plaats bij Tivoli in Utrecht. Brennan Heart zal hier vergezeld worden door Code Black, Outbreak, Sub Sonik, Dailucia en Galactixx. Bestel de pre-order van het album, zodat jij één van de eerste bent die het album in huis heeft! Ga naar de I AM Hardstyle-website voor meer informatie.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws