Hardwell brengt collab met Thomas Newson

Thomas Keulemans | 6 juni 2016
music

Hardwell

The Flying Dutchmen

Hardwell zit echt niet stil deze dagen! Draaide hij het afgelopen weekend nog de sterren van de hemel tijdens The Flying Dutch, vandaag valt er al weer nieuws te melden omtrent een vette release samen met Thomas Newson! Newson wordt ook gezien als een van de rijzende sterren op het label van Hardwell, Revealed Recordings.

Zo vader, zo zoon

Tommy Verkuijlen, de echte naam van Thomas Newson, is de zoon van Marco V, die ook nog steeds actief is in de scene. Vader en zoon Verkuijlen brachten samen ook al een paar tracks uit, waaronder 'Jaguar' en 'Together'. Solo liet zoon Tommy ook al geregeld van zich horen, met tracks als 'Neutron' en 'Krypton / Phantom'.

LEES OOK:  Hardwell goed hardstyle

'8Fifty' van Hardwell en Thomas Newson

Terwijl Revealed Recordings aan een Amerikaanse tour bezig was, werkten Hardwell en Thomas Newson samen hard aan een gezamenlijke productie, die volgende week (13 juni) zijn officiële release-date krijgt. De track gaat '8Fifty' heten en hieronder krijg je alvast een heerlijk voorproefje van de track, die ook nog eens de 250e release is op Revealed Recordings.

Video via Facebook-pagina Thomas Newson

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws