Mix of the week: HI-LO – POWERHAUZ WORKOUT

Peter Güldenpfennig | 6 juni 2016
music

​Laat het maar aan Oliver Heldens over om mensen in beweging te krijgen. Op festivals, in clubs maar zeer zeker ook in de sportschool. En dat doet 'ie op de beste manier die hij kent: met een heel scala aan vette tracks onder zijn HI-LO pseudoniem. 

HI-LO – POWERHAUZ WORKOUT

Met HI-LO zoekt Oliver Heldens continu de rand op door zich niet te binden aan genre's. Waarom zou 'ie ook? Er is zoveel vette muziek en zijn nieuwe mix is daar een perfect voorbeeld van. In een ruim half uur krijg je van alles voor je kiezen, maar altijd met een herkenbare house vibe. Beastie Boys, Mr. Oizo en ook HI-LO's eigen remix van Moby's 'Go' komen voorbij.  In ieder geval allemaal tracks waarbij je amper stil kan staan.

Dat komt goed uit, want de mix lijkt gemaakt te zijn voor workouts, zoals de titel ook al doet vermoeden. Maar laat je je daar niet door weerhouden de mix te checken, want ook met een zak chips op de bank terwijl je net doet alsof met Wii Sports is de mix heel goed te doen!

​Het zijn mixen als deze waaruit liefde voor muziek blijkt. Je kan het niets vinden, of liever 'gewoon' liever een nieuwe Heldens-track willen, maar dat komt ook allemaal wel. Nu is het even de beurt aan HI-LO. Zet je speakers op 10, verstand op nul en lekker gaan!

Luister HI-LO – POWERHAUZ WORKOUT​ op onze homepage deze week of download de mix hier!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws