David Guetta en Glowinthedark gaan opnieuw collab aan

Thomas Keulemans | 15 juni 2016
music

'Lituatie'

Het gaat lekker met de heren van Glowinthedark; heel erg lekker mogen we wel stellen! Eind mei kwam hun album Lituatie uit op platenlabel Universal Music, dat meteen op nummer 1 in de hiphop charts terecht kwam. Het album is een gezamenlijk project van Glowinthedark samen met hiphop-ster SFB. Het project telt in totaal twaalf tracks, waaronder veel 'special guest-bijdrages' van namen als Philly Moré, Lil Kleine, Ronnie Flex en Emms.

Lituatie was de hoogste nieuwe binnenkomer in de Dutch album top 100, waarin het album direct binnenkwam op nummer 2. Het succes komt bepaald niet uit de lucht vallen, want het duo (Albert Harvey & Kevin Ramos) ging eerder ook al enkele zeer succesvolle samenwerkingen aan met onder anderen Alvaro en Deorro.

Collab voor Glowinthedark met David Guetta

Iemand die ook erg gecharmeerd is van het Nederlandse dance en house-duo is David Guetta. Naast Glowinthedarks' nieuwe album verscheen ongeveer tegelijkertijd ook een remix van de Franse dj en de heren van Glowinthedark. Gezamenlijk namen zij het nummer 'All The Way 'Up' van Fat Joe & Remy Ma onder handen. Check hieronder het resultaat! 

Guetta benaderde Glowinthedark in 2013 ook al voor een collab, wat resulteerde in 'Aint A Party (ft. Harrison)'. Die track was destijds de lead single van David Guetta's 'F*ck Me I'm Famous – Ibiza Mix 2013'.

We zijn benieuwd wat we in de toekomst nog meer aan samenwerkingen kunnen verwachten van Glowinthedark. De heren gaan in elk geval een drukke zomer tegemoet, met optredens op festivals als Sunrise, Ultrasonic en Crazy Sexy Cool. 

Aanbevolen voor jou:
Dance Valley slaat nieuwe weg in voor editie 2018

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws