Is dit de releasedatum van Martin Garrix zijn debuutalbum?

Bart Remmers | 16 juni 2016
music

Er gaat bijna geen dag voorbij zonder Martin Garrix-nieuws. Grote vraag die vele EDM-liefhebbers al een lange tijd bezig lijkt te houden: wanneer verschijnt het debuutalbum van de jonge dj?

Wat doet Martin Garrix tijdens ADE?

Martin Garrix weet wat teasen is, want weer licht hij plagerig een tip van de sluier op. Hij plaatste deze week op Facebook een foto van de drie Amsterdamse kruizen, ernaast drie plustekens en de datum 21 oktober 2016. Que?

Die 21ste oktober is een van de vijf dagen dat onze hoofdstad in het teken staat van het Amsterdam Dance Event (ADE). Bedoelt Martin Garrix dat hij die dag een showcase heeft in Mokum? Of is het (ook) de dag dat dan eindelijk het debuutalbum van de wereldberoemde dj wordt gelanceerd?

LEES OOK: Martin Garrix brengt track uit voor het E3 Gaming Event

Al drie Garrix-tracks 

Het is volgens ons wel tijd voor dat album, zeker na de drie dikke tracks die de EDM-held alleen dit jaar al heeft uitgebracht. 'Now That I've Found You' met John Martin en Michel Zitron (op zijn eigen label STMPD RCRDS), 'Lions in the Wild' in samenwerking met Third Party, en afgelopen week nog Garrix's op een videogame geïnspireerde track om het electronic entertainment event E3 te vieren, 'Oops'. 

Nog enkele supervette tracks erbij en je hebt een fantastisch album. En wie weet, wellicht kunnen we hem in oktober eindelijk beluisteren! Voor alle duidelijkheid: Garrix zélf heeft nog niet bevestigd dat 21 oktober inderdaad de definitieve releasedatum wordt...

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws