Gezamenlijke set Deadmau5 en Eric Prydz op Tomorrowland

Thomas Keulemans | 16 juni 2016
music

Deadmau5

Toen in februari de eerste namen van headliners op Tomorrowland naar buiten kwamen, waren we al erg blij dat ook Deadmau5 en Eric Prydz hier tussen stonden. De zeer succesvolle dj's brengen hun Mau5trap en Pryda stages naar een van de allervetste festivals deze zomer. Maar nu de volledige line-up vorige week definitief werd, blijkt het volgende gave nieuwtje omtrent de optredens van de twee er te zijn: ze zullen tegelijk samen draaien op Tomorrowland!

Mau5trap vs Pryda stage

Het is overigens niet de eerste keer dat Prydz en Deadmau5 samen achter de draaitafels plaatsnemen. Ze deden dat eerder dit jaar ook al in Miami en Los Angeles en blijkbaar beviel dat de heren bijzonder goed, getuige hun nieuwe collab performance op vrijdag 22 juli op Tomorrowland in Boom, België.

Something special

De collab zal ongetwijfeld een heel erg vette show gaan worden; Prydz staat sowieso al bekend om zijn geniale Epic Tour-shows, met waanzinnige lasershows. Bovendien liet Deadmau5 al doorschemeren dat hun liveshow op Tomorrowland niet 'zomaar een gewone back2back-set' zal gaan worden. Hoe de show er precies uit zal gaan zien is nog onduidelijk, maar de mannen zijn in elk geval hard aan het werk om er iets fantastisch van te maken, zo lezen we op Twitter.

BEKIJK OOK: Eric Prydz laat het Noorderlicht verbleken

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws