DJ Snake kondigt langverwacht debuutalbum aan!

Thomas Keulemans | 19 juni 2016
music

DJ Snake

Of je nu fan bent van DJ Snake of niet, een ding staat wel vast: hij is een fenomeen. In no-time groeide de Franse dj uit tot grote held in de dance scene, waarin trap het als genre sowieso lekker doet momenteel. Niet dat DJ Snake zich slechts in één hokje laat proppen, want de 'snake-sound' raakt ook sterk aan dance en zelfs een beetje aan dubstep.

Hitmachine DJ Snake

Sinds zijn eerste track 'Turn Down For What', die in 2014 werd gereleased ging het hard met de nu 30-jarige William Grigahcine, zoals DJ Snake eigenlijk heet. Zijn collab met Major Lazer 'Lean On' werd in veel landen verkozen tot de beste dance-track van 2015, waaronder ook ons eigen land. Vergeten we bijna nog het succes van 'Middle', die de Fransman samen met Bipolar Sunshine produceerde, en zijn solo-track 'Propaganda'. Die laatste werd door veel collega-dj's opgepikt en in veel sets op Ultra Music Festival in Miami gedraaid.  Al dat succes vraagt natuurlijk om een album… En dat komt er nu eindelijk, want via Twitter laat DJ Snake weten dat zijn album 'af' is.

LEES OOK: DJ Snake dropt potentiele zomerhit 'Talk'

Release van DJ Snake's debuutalbum 

Het album - waarvan de titel nog niet bekend is - zal worden gereleased op Interscope Records, onderdeel van Universal Music Group. Wanneer het uitkomt… dat is nog een grote verrassing, maar in elk geval is DJ Snake zelf klaar met het produceren ervan. Wij kijken uit naar de release!

Beeld via Facebook-pagina DJ Snake

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws