Dit was EDC Las Vegas!

Thomas Keulemans | 21 juni 2016
music

EDC Las Vegas

This was EDC Las Vegas!

EDC Las Vegas zit er helaas weer op! Drie dagen van glitter, glamour en de dikste line-ups op een van Amerika's meest toonaangevende muziekfestivals zijn voorbij. Het was de twintigste editie; een gedenkwaardige editie met tal van hoogtepunten, trolls en interessante quotes.

Crack, fire and marshmallows!

Zo gaat deze editie de boeken in als de EDC waar een stage zó hot was dat die letterlijk vlam vatte – tijdens een set van Andy C -, diste onze eigen Don Diablo presidentskandidaat Donald Trump met zijn track 'Donald Trump Makes Me Want To Smoke Crack', en onthulde de geheimzinnige Marshmello eindelijk zijn ware identiteit… dacht het Amerikaanse publiek, maar naar het zich laat aanzien was het een publiciteitsstuntje van Tiësto. Hoe dan ook, er viel genoeg opmerkelijks te beleven!

LEES MEER over Don Diablo 

LEES OOK: Brand tijdens EDC Las Vegas zorgt voor opschudding

Check de livesets

Crack, fire en marshmallows dus, maar bovenal ook heel veel vette beats. Op muzikaal gebied viel er waanzinnig veel te genieten, in de meest uiteenlopende genres. Hieronder hebben we enkele heerlijke sets voor je op een rijtje gezet van de verschillende genres. Lekker voor in de trein op weg naar huis, of in de sportschool. Voor elk wat wils, so check it out!

Duke Dumont

Tiësto

Armin van Buuren

Eric Prydz

Kaskade

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws