Ultra Music Festival dropt Singapore line-up

Thomas Keulemans | 22 juni 2016
music

Het gaat goed met EDM in Azië! De electronic dance music scene is booming in het verre oosten en dat geldt voor zo'n beetje alle genres die we onder de algehele noemer 'EDM' plaatsen. Het ijzersterke Ultra Music Festival concept heeft bepaald niet zitten slapen en is met festivals over de hele wereld ook Azië niet vergeten. Erg slim van hen om tijdig aan boord van de dance-trein naar Azië te stappen en bovenal geweldig nieuws voor de Aziatische dance-liefhebbers!

Ultra goes Asia: Singapore

Schreef Ultra recentelijk nog een zeer succesvolle editie van het Ultra Music Festival bij in de boeken in Zuid-Korea, zo is binnenkort Singapore aan de beurt. En dat is een bijzonder verhaal. Singapore, een sterk gereguleerde stadstaat en tevens het kleinste land in Azië, staat bekend als zeer streng en sterk georganiseerd. De staatsvorm heeft volgens buitenstaanders in de praktijk meer het karakter van autoritarisme dan van democratie. Op drugssmokkel staat zoals in wel meer Aziatische landen de doodstraf.

De teaser voor Ultra Singapore!

Nu willen we grote dance-festivals niet altijd maar linken aan drugsgebruik, zeker niet in Azië. Hoe dan ook, het houdt in dat Ultra haar zaakjes extra goed moet regelen om alles goed te laten verlopen, zeker nu het event is ge-upgrade van 'Road To Ultra' vorig jaar (1 dag) naar Ultra Music Festival dit jaar (2 dagen).

Line-up Ultra Music Festival Singapore

De fans in Singapore mogen zich 10 en 11 september opmaken voor een zeer vette line-up. Headliners zijn Afrojack, Kygo, Axwell /\ Ingrosso, Kygo, DJ Snake, en ook Nero zal een live-show geven. Daarnaast was Deadmau5 al eerder bekend gemaakt als een van de hoofdacts, als headliner van de Ultra Worldwide Tour. Verder staan Far East Movement, Jauz, and Marshmello op het programma, waarbij de ogen vooral op Marshmello gericht zullen zijn. Tijdens EDC in Las Vegas afgelopen weekend trollde Tiesto namelijk het Amerikaanse publiek door te doen alsof hij het is die schuilgaat onder de Marshmello alias. 

'An Outdoor Extravaganza'

De Singapore-editie zal dit jaar een waar 'outdoor extravaganza' worden, met maar liefst drie verschillende outdoor stages (Main, Live en Resistance™). Vorig jaar met 'Road To Ultra' was dit nog slechts één stage, binnen in het Marina Bay Sands Convention Centre. Toen hostte het event 11.000 bezoekers, wat dit jaar zal groeien naar 50.000! Zoals gezegd: EDM is booming in Azië…

Check hier de website van Ultra Singapore.

Road To Ultra Singapore 2015

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws