Noisecontrollers goes House?

Thomas Keulemans | 24 juni 2016
music

Sander van Doorn goes hardstyle?

Wat een interessante foto komen we plotseling tegen op Instagram: Noisecontrollers, samen in de studio met... Sander van Doorn! Oftewel: hardstyle meets progressive house. Tenminste, daar kunnen we Sander van Doorn momenteel het beste plaatsen, gezien zijn meest recente release. En wij houden persoonlijk wel van een uitstapje naar een andere stijl!

 

Had a guest in the studio, something special coming up! @sandervandoornofficial

Een foto die is geplaatst door Noisecontrollers (@noisecontrollers) op

'Not Alone'

Sander van Doorn heeft zeker al aardig wat verschillende wegen bewandeld qua sound: van trance to house en van progressive tot electro. Zo ontwikkelde Sander door de jaren heen zijn eigen sound, die een mix aan stijlen omvat. Lekkere 'deep techy house music'. Hij maakt vooral wat hij leuk vindt en dat resulteert doorgaans gewoon altijd in steengoede producties. Zo ook zijn nieuwe track 'Not Alone', die onlangs live ging; een heerlijke remake van een echte dance klassieker van Olive uit 1996 alweer.

'This record is one of my all time favorite classics. So it was such a great honor to be able to make my own version of it. Really proud of this one.'

Check hieronder de video van Sander's nieuwste track:

Noisecontrollers

Noisecontrollers (Bas Oskam) daarentegen, is toch wel een act die vooral hardstyle produceert. Voorheen als duo, samen met Arjen Terpstra, maar sinds 2013 alleen. Hun gezamenlijke missie sionds 2005 was: Bring hardstyle to a next level. En dat is gelukt. In 2013 besloot Arjen om alleen verder te gaan in de richting van hard dance, maar Bas bleef de Noisecontrollers sound trouw, getuige ook 'The Game'.

Hardstyle meets progressive house!

En nu is Sander van Doorn dus op bezoek in de studio bij Noisecontrollers… of zou het andersom zijn? Hoe dan ook, wij kunnen niet wachten op het resultaat van hun eventuele samenwerking! Twee van zulke gevestigde namen die samen aan een productie werken, dat kan alleen maar heel veel moois opleveren! Noisecontrollers staat dit weekend op het – zoals altijd – stijf uitverkochte Defqon.1.

Beeld via Facebook-pagina Noisecontrollers

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws