Calvin Harris en Dizzee Rascal creëren 'Hype'

Thomas Keulemans | 24 juni 2016
music

Calvin Harris hypet nieuwe collab

Calvin Harris en Dizzee Rascal creëren momenteel letterlijk en figuurlijk een hype; hun gezamenlijke track 'Hype' komt namelijk vandaag officieel uit! Nog maar pas geleden dropte Calvin Harris zijn track met Rihanna 'This Is What You Came For'. Die plaat ging meteen als een malle en werd wereldwijd meteen een vette hit. Maar dat was nog niet genoeg voor Harris...

'Bonkers'

Twee maanden na het verschijnen van zijn collab met Rihanna staat de volgende collab alweer op het programma: die met Dizzee Rascal. En dat is een hele interessante! In 2008 werkten de twee ook al eens samen, wat resulteerde in 'Dance Wiv Me', waaraan ook Chrome meewerkte. In de slipstream van die track werd Dizzee Rascal een jaar later ook gevraagd voor een samenwerking met Armand van Helden voor "Bonkers', ook al een dikke vette hit.

En vandaag verschijnt dus 'Hype'; de track waar Calvin Harris al behoorlijk vaak wat over losliet op social media, zoals de release date van 24 juni - vandaag dus. Het wachten is voorbij, Hype is here! Ga er lekker je weekend mee in zouden wij zeggen!

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws