'Put Your Hands Up 4 Detroit' is na 10 jaar nog steeds een hit

Thomas Keulemans | 27 juni 2016
music

'Put Your Hands Up 4 Detroit...' 

'Put Your Hands Up For Detroit' kent echt iedereen die wel eens een feestje bezoekt wel. De plaat betekende Fedde Le Grand's grote doorbraak, ook internationaal. Het nummer kwam precies 10 jaar geleden uit, namelijk op 26 juni 2006. Dat het nummer zó'n groot succes zou worden had Fedde zelf ook niet durven dromen liet hij meermaals na het succes weten. Nog steeds komt de track regelmatig op festivals en parties voorbij.

Geen windeieren

Het wereldwijde succes van de track heeft Fedde bepaald geen windeieren gelegd; zijn carrière kwam in een strromversnelling terecht! Samenwerkingen met allerlei grote andere dj's volgden zich in rap tempo op. denk aan Funkerman, Laidback Luke, Michael Calfan en Nicky Romero, maar ook pop/rockband Di-Rect.

Eigen show in Carré

Fedde's carrière bleef zich ontwikkelen met optredens op Sensation (hij stond in ruim 20 landen waar een Sensation gehouden werd!), maar toch wel hetg meest bijzonder was dat Le Grand zijn eigen show in Carré kreeg! Als eerste dj speelde hij tijdens GRAND heel Carré plat in 2015. Nu 'Put Your Hand Up For Detroit' 10 jaar oud is, wordt het misschien wel tijd voor een '2016 rework'-versie van de track vermoeden wij...

Video

Overigens viel niet alleen het nummer zelf erg goed in de dance scene; ook de video deed behoorlijk wat stof opwaaien! Check de video van het origineel hieronder zelf nog maar eens!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws