The Disco Fries – Somebody Told Me

Nadja | 28 juni 2016
music

The Disco Fries – Somebody Told Me

Samen met Chrissy Quadros maakten The Disco Fries een nieuwe versie van ‘Somebody Told Me’ van The Killers. Het nummer was The Killers was een grote hit in de punk rock scene. The Disco Fries gaven het nummer een verrassende, nieuwe identiteit.

Somebody Told Me

Het dj-duo bestaande uit Nick Ditri en Danny Danger brachten eerder hitsingles uit als ‘Born Ready’, ‘Earthquake’, ‘Heartbeat’ en ‘Born to Fly’. Ditmaal komen ze met de club banger ‘Somebody Told Me’ samen met Chrissy Quadros. De dance-track is een electro-house cover van de hitsingle van The Killers. Het is een harde track met de melodieuze stem van Chrissy, die de kloof tussen EDM en de Top 40-wereld overbrugt.

‘Voorafgaand aan deze track, werkten we aan voornamelijk originele nummers, waaronder een aantal producties voor andere artiesten. We wilden ditmaal proberen om iets te maken wat ons zou differentiëren van anderen en waarbij we onze hoofden een beetje konden ophelderen. Een klassieker als deze aanpassen en in onze richting duwen is een compleet andere richting opgaan en een leuke afwisseling,’

vertelt Danny Danger.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws