Checken: Het Q-BASE anthem is hier!

Thomas Keulemans | 1 juli 2016
music

Q-BASE Historie

Q-dance bestaat al sinds 1999, toen nog onder de naam Qlass Elite. De organisatie richtte zich vanaf het begin op de hardere stijlen in de dance-scene en kon al snel op uitverkochte zalen rekenen, toen ze eenmaal begon met de Qlubtempo feesten in de discotheek Hemkade 48 in Zaandam.

Mede door de Qlubtempo feesten van Q-dance groeide de Hardstyle-stroming binnen de hardere stijlen uit tot een volwassen genre. De naam Qlass Elite werd uiteindelijk veranderd in Q-dance, waaronder tot heden de grootste feesten in de hardere dance-stijlen ter wereld worden georganiseerd. Qlimax en In Qontrol zijn uitgegroeid tot toonaangevende parties.

In 2004 begon Q-dance ook buiten Nederland feesten te organiseren met Q-BASE, wat in Duitsland bij Airport Weeze op een oude RAF Basis wordt gehouden. Ook 'Parookaville' wordt er gehouden van 15 t/m 17 juli overigens. Vanaf de eerste editie was Q-BASE direct een enorm succes, want feesten in the middle of nowhere op een oude legerbasis, met enkele stages in hangars van vliegtuigen, dat wil jij toch ook?! Op 10 en 11 september gaat het weer los in elk geval.

Q-BASE Anthem 2016

Het nieuwe anthem van Q-BASE 2016 is gisteren gereleased en komt dit jaar van Frequencerz! Check hem hieronder.

Beeld via Q-BASE

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws