Eerste collab tussen Laidback Luke en TWOLOUD is een feit

Thomas Keulemans | 6 juli 2016
music

Collab-time voor Laidback Luke en TWOLOUD

Het festival seizoen is inmiddels goed op weg en de ene na de andere dikke party plaat komt nu bij je voorbij. Jouw Shazam maakt vast en zeker ook overuren als je op een festival staat! Vaak zijn die nieuwe tracks collabs tussen dj's en producers, die hun krachten bundelen, zo ook nu Laidback Luke en TWOLOUD.

Bijzondere track

'Fcukin Beats' is de bijzondere naam van de plaat. Een titel die sowieso in het oog springt in elk geval! Maar hoe klinkt ie dan wel? Dat check je hieronder:

Lekker dus! De track is gloedjenieuw en net gereleased op Mixmash Records. Laidback Luke werkte recentelijk samen aan heerlijke tracks met o.a Afrojack, Mike Cervello en GTA en besloot met de aanstormende mannen van TWOLOUD de studio in te deuiken voor een vette collab. TWOLOUD releaste onlangs ook het officiële Parookaville anthem, de themasong van het gelijknamige (en uitverkochte) festival dat 17 en 18 juli plaatvindt op Airport Weeze in Duitsland.

Laidback Luke draait 'Fcukin Beats'

'Fcukin Beats' is een echte electro house banger, met synths, basslines en percussie en dat allemaal met een catchy melodielijn. Laidback Luke testte de track al geregeld tijdens zijn sets, waaronder ook op Ultra Music Festival in Miami afgelopen maart. Het publiek reageerde goed... en wij ook! Je gaat deze ongetwijfeld horen op de grote stages deze zomer. 

Beeld via Facebook Laidback Luke

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws