Collab Marshmello en Jauz roept vraagtekens op

Thomas Keulemans | 8 juli 2016
music

Mysterieuze collab tussen Marshmello en Jauz 

Hoe veel takes zouden er nodig zijn geweest voor Jauz (en Marshmello) om deze 'behind the scenes' op te nemen? Met een bloedserieus gezicht vertelt de Amerikaanse producer Jauz, onlangs nog samen op het podium met Tiësto tijdens EDC Las Vegas, over zijn collab met de mysterieuze Marshmello.

Natuurlijk, produceren is een serieuze aangelegenheid en de collab, een trap-remix van Duke Dumont's 'Need You 100%' is een vette track. Maar Marshmello kan zijn ware gezichtsuitdrukking verbergen achter zijn masker, terwijl Jauz een pokerface moet zien te houden. Jauz zegt iets over 'working together with my friends on the Eastcoast' (de oostkust van Amerika dus...). Het moet ook niet meevallen, doen alsof er een doodgewoon iemand naast je zit, terwijl zo'n beetje de hele dancescene zich afvraagt: wie o wie gaat er toch schuil onder die rare marshmallow-achtige en omgekeerde emmer. 

LEES OOK: Jauz en Tiësto droppen bass-house track op EDC Las Vegas

Splice

Hoe dan ook, the making of 'Need You 100%' - en de track zélf - is tof om te zien! Het gebruik van producers community 'Splice' maakte het volgens Jauz erg prettig en eenvoudig om samen met Marshmellow samen te werken. Daar gaat het filmpje, dat wel steeds weer vraagtekens oproept over de ware identiteit van Marshmello, eigenlijk over... Check it out!

Beeld via Facebook-pagina Jauz

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws