NOISEBOX: 30 Years the Prophet!

Thomas Keulemans | 9 juli 2016
music

The Prophet bestaat 30 jaar!

Op zaterdag 12 november 2016 presenteert Beat Nation NOISEBOX: 30 Years the Prophet! Op deze speciale avond, die helemaal in het teken staat van the Godfather of Hardstyle himself, zal ook een aantal andere artiesten samenkomen in North Sea Venue, Zaandam. Beat Nation is een initiatief van het prominente platenlabel Scantraxx Recordz in samenwerking met promoter Multigroove. Het motto luidt: expressing a passion for music.

That was then and this is now

De avond betekent 30 jaar historie, legacy, kwaliteit en talent met betrekking tot de hardere stijlen van dance music. Het klan haast niet anders dan dat dit een onvergetelijke nacht gaat worden, die de boeken van de hard dance in zal gaan. The Prophet heeft voor de gelegenheid namelijk nog een aantal goede vrienden gevraagd: namen van toen, en namen van nu. Daarbij zullen ook enkele artiesten van stal worden gehaald die al een tijdlang verdwenen zijn uit de scene. Dat belooft wat!

Passie voor hard dance

Heb jij een passie voor hard dance, dan mag je deze avond eigenlijk niet missen. Markeer 12 november dus vast in je agenda, en hou de ticketverkoop in de gaten. Er zal een beperkt aantal early bird tickets beschikbaar worden gesteld. Check daarvoor www.beatnation.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws