Mix of the Week: Zweedse genialiteit met Smörgåsbord: Axwell

Rick Francissen | 11 juli 2016
music

Axtone, het label van Axwell, is net iets langer dan een maand geleden gestart met het gave concept Smörgåsbord, waarbinnen een veelvoud aan dj's een gevarieerde mix afleveren. Eerder al hebben Robbie Rivera en Tom Staar een mix afgeleverd. Nu is het de beurt aan de man himself, Axwell.  

Na ruim tien jaar ervaring in de scene als solo artiest en natuurlijk als lid van de Swedish House Mafia en Axwell /\ Ingrosso heeft deze man een flink aantal hits op zijn naam staan. Ongetwijfeld ben je bekend met de nummers 'Save The World', 'Don't You Worry Child' en 'Sun Is Shining'. 

Axwell

In zijn Smörgåsbord-mix luister je naar een grote verscheidenheid aan tracks die grotendeels op Axtone zijn uitgekomen of die door Axwell zijn geëdit. Zo hoor je bijvoorbeeld 'Belong' in de Axwell en Years remode. Dit nog niet uitgebrachte nummer brengt op de festivals het echte zomergevoel naar boven.  

Naast de meezingers houdt Axwell ook van wat stevigere, groovy muziek die zeker niet onopgemerkt blijft. Neem bijvoorbeeld 'La Marlonetta' van Nico De Andrea. Aan de wat stevigere kant is 'Barricade' van de labelbaas een aardige exemplaar.  

Geniet zelf ook van een uur afwisseling van heerlijke muziek van deze Zweedse dj die zijn naam opnieuw waardig maakt. Een terecht Mix of the Week die je de hele week ook op onze frontpage kunt beluisteren!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws