Check hier de nieuwe track van Kaskade en Too Many Zooz

Kimberley Verbaan | 17 juli 2016
music

Vorige week lanceerde Kaskade een te gekke nieuwe collab met de act Too Many Zooz. Dat gaf een beetje een jungle-terror geïnspireerde vibe. De energieke track 'Jorts FTW' heeft een even zo wilde video. In de video komen beelden uit de orginele Dukes of Hazzard-reeks voorbij. 

De video komt na de release van Kaskade's remix van de Alicia Keys-track 'In Common'. Wij vinden het vet dat Kaskade experimenteert met nieuwe geluiden. Dit is misschien niet zijn eerste poging, maar 'Jorts FTW' is een leuke en energieke tune, die zonder twijfel heel veel mensen op de dansvloer zal krijgen.

Zoals we al zeiden, Kaskade heeft besloten om met Too Many Zooz samen te werken, nadat hij een video van het collectief in de metro had gezien. De opname is viral is gegaan. Voor de mensen die hen nog niet kennen: hier het verbazingwekkende optreden. 

 

Kaskade tegen Rolling Stone over de Too Many Zoos-collab: 

De energie die ze hadden was belachelijk goed. Een aantal mailwisselingen later stonden we voor een dag in de studio met elkaar. We hebben een idee dat ik had samen uitgewerkt. De energie die ik zag in de video was nog meer aanwezig in het echt. 

Check de video hieronder! 

Wat vinden jullie ervan? Wij vinden hem erg lekker klinken! 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws