Collab Tiësto en Jauz officieel online

Ivo Mollemans | 19 juli 2016
music

Tiësto doet bass house

​Tijdens de set van Jauz op EDC Las Vegas in Juni besloot hij om Tiësto het podium op te brengen om samen hun nieuwe track voor het eerst te laten horen. Sinds het festival bleven fans constant vragen wanneer de track uit zou komen en nu hebben de fans eindelijk gekregen wat ze willen. De track draagt de titel 'Infected' en is sinds 16 juli officieel te downloaden via de soundcloud van Tiesto's label Musical Freedom. De track leunt meer richting de bass house stijl van Jauz dan die van Tiësto, maar desalniettemin is het een erg toffe track Het nummer begint met een electro house intro zoals je die zou verwachten van Tiësto, om vervolgens na een korte build-up om te slaan in bass house zoals we dat van Jauz gewend zijn. 

​Tiësto bedankt zijn fans

​Tiësto heeft ervoor gekozen om het nummer gratis weg te geven als dank richting zijn fans voor hun support en liefde. Hij had hierover het volgende te zeggen:

“I’ve been so lucky to have my fans supporting my music for so long. I’ve given lots of tracks and remixes away over the years (including my remix of All of Me!) but I want to start doing it more so I have a few new tracks that we’re going to give away between now and the end of the year and this is the first one.”

Zo te zien betekent dit dat er dus nog meer muziek van Tiësto aankomt en als het dan ook nog eens gratis is worden we daar natuurlijk erg blij van!

​De track is hieronder te beluisteren. Oordeel zelf:

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws