Yellow Claw komt met geremixt album

Ivo Mollemans | 20 juli 2016
music

​​Yellow Claw's debuut album

​De mannen van Yellow Claw zijn al een aantal jaren actief in de dance scene, maar toch is eind 2015 hun debuut album pas uitgekomen. Het album draagt de titel Blood For Mercy en heeft samenwerkingen met onder andere Dirtcaps, Tiësto en de getalenteerde zangeres Naaz. Het album wordt gekenmerkt doordat het echt klinkt zoals je dat van Yellow Claw mag verwachten: harde trap die afgewisseld wordt met hier en daar hard dance en originele vocalen.

Yellow Claw geeft gratis remixes

Onlangs zette Yellow Claw ook de officiële remixes van het album online en alsof dat nog niet goed genoeg is, zijn ze nog gratis te downloaden ook! In de tracklist zijn remixes te vinden, gemaakt door talenten van Yellow Claw's label Barong Family als Chace, The Galaxy en Cesqueax, maar ook artiesten van buitenaf hebben hun steentje bij gedragen aan het neerzetten van dit album. Zo is Ape Drums verantwoordelijk voor de remix van het nummer 'Nightmare' en hebben de mannen van LNY TNZ het nummer ​'For The Thrill' onder handen genomen. Doordat er zoveel verschillende artiesten hebben meegeholpen is het een heel divers album geworden en komt je tijdens het luisteren steeds opnieuw verrassende nummers tegen die je niet meteen zou verwachten bij de naam Yellow Claw. Zo is de remix van LNY TNZ de echte hardere dance stijl van de mannen, terwijl de remix van Chace juist heel relaxt is en een house plaat vormt.

​Slecht nieuws

​Helaas was er de afgelopen tijd ook minder leuk nieuws rondom Yellow Claw. MC Bizzey heeft namelijk aangegeven te stoppen met Yellow Claw om meer tijd door te kunnen brengen met zijn gezin. Of hij ooit nog terug komt is vooralsnog onduidelijk maar laten we het hopen!

​Nieuwe single

​Onlangs heeft Yellow Claw hun nieuwe single '​Invitation​' uitgebracht. Het nummer maakt gebruik van vocalen van de pas 16-jarige Yade Lauren en word gekenmerkt door de moombahton sound. Je zou bijna zeggen dat ​The Fountain Of Youth er aan mee heeft geholpen.

Het geremixte album is hieronder te beluisteren.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws