Nieuw techno label Alan Fitzpatrick in aantocht

Rick Francissen | 21 juli 2016
music

Alan Fitzpatrick

Alan Fitzpatrick

De techno wereld wordt later dit jaar een stuk rijker door een nieuw concept dat gestart wordt door een van de meest succesvolle dj’s in de scene, Alan Fitzpatrick. Deze UK-grootheid heeft inmiddels de leiding aan het succesvolle 8 Sliced Dice label en heeft meerdere tracks uitgebracht op het label van Adam Beyer, Drumcode. Onder andere 'Love Siren' en 'For an Endless Night' zijn erg populair. Nu is het tijd voor de volgende stap genaamd 'We Are The Brave'.

We Are The Brave

Met één van de tracks die door Alan Fitzpatrick al enkele keren gedraaid is op verschillende festivals genaamd ‘We Do What We Want’, kunnen we binnenkort een eerste EP verwachten op het nieuwe label. Hiernaast gaat We Are The Brave volgens Resident Advisor ook zorgen voor een kledinglijn en beeldende kunst die door Alan Fitzpatrick zelf is ontworpen.

We Do What We Want is een track die perfect in de stijl van de UK-dj past. Er zit veel energie in, maar tegelijkertijd heeft het een pakkende melodie lopen die opbouwt naar een moment waarop hij zalen of velden vol mee kan loskrijgen. In de onderstaande opname hoor je dan ook iedereen genieten als de kick terugkomt op 1:44

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws