Skrillex slaat handen ineen met Rick Ross

Rick Francissen | 23 juli 2016
music

Skrillex en Rick Ross - Purple Lamborghini

Er kan inmiddels wel gesteld worden dat elke samenwerking met Skrillex tegenwoordig goud oplevert. Neem bijvoorbeeld de samenwerkingen tussen hem en Diplo in de vorm van Jack Ü. Voeg daarbij ook nog Justin Bieber toe en je hebt helemaal een succesformule te pakken. ‘Were Are Ü Now’ is hier het perfecte voorbeeld van.

Skrillex x hip-hop

Met het gemak waarop Skrillex de pop tracks produceert, maakt hij ook meer hip-hop/trap georiënteerde muziek. Neem bijvoorbeeld ‘El Chapo’ wat hij samen met The Game maakte voor de rapper zijn laatste The Documentary 2 album of ‘No Chill’ samen met Vic Mensa.

Nu slaat de producer de handen in een met de hip-hop legende die je kent van ‘Hustlin’’, Rick Ross. De samenwerking is een echte mix tussen de trap-sound die Skrillex ook bij andere tracks al naar voren heeft laten komen en de typische Amerikaanse hip-hop waar het gaat over veel geld, drugs en vrouwen.

Suicide Squad

De lyrics uit de track verwijzen naar het album Suicide Squad waar het nummer Purple Lamborghini de soundtrack van is. Op dit album vind je nog meer platen van onder andere Wiz Khalifa, Lil Wayne, Eminem, maar ook van totaal andere artiesten zoals Panic! At The Disco en Imagine Dragons. Enkele tracks hiervan zijn al te beluisteren, het hele album komt 5 augustus uit.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws